Rentmeester

Wilt u ook na het tekenen van het huurcontract taken uit handen geven? Kies dan voor het beheer van uw vastgoed. Rentmeester B-LIVING Vastgoed & Advies volgt de verhuur en het beheer van uw vastgoed in regio Landen-Tienen-Leuven volledig op.

Wij als rentmeester zijn het aanspreekpunt voor uw huurder(s). Ze kunnen ons contacteren met al hun vragen, zorgen en problemen. U verliest dus zelf geen tijd aan het opvolgen van e-mails en telefoontjes. Alleen maar winst.

Bij verhuur en beheer van vastgoed komt heel wat kijken. Als u het goed wilt doen, bent u er dagelijks mee bezig. U wilt natuurlijk ook dat uw pand zoveel mogelijk opbrengt. Daarom maken we ook strategische keuzes. U krijgt maandelijks een verslag van alle uitgevoerde taken én van onze adviezen.

Hoe gaan we aan de slag?

Stap 1

Nauwkeurige waardebepaling & gereed maken voor verhuur

De vastgoedexpert bepaalt nauwkeurig de verhuurprijs voor uw woning. Dit is een realistische prijs, gebaseerd op belangrijke kenmerken zoals leeftijd, ligging, oppervlakte, de staat van het gebouw en andere factoren.We steken daarna veel tijd en werk in het maken van een uitgebreide, professionele fotoreportage omdat het eerste contact met kandidaat-huurders essentieel is.

Stap 2

Verhuur, afronding dossier en volledig vastgoedbeheer

Allereerst controleren wij de solvabiliteit van de kandidaat-huurders. Eenmaal u een nieuwe huurder koos uit onze geverifieerde lijst, maken wij het woninghuurcontract op en zorgen we dat het volledig in orde is met de laatste wetgeving. We leggen de waarborg vast en na ondertekening registreren we het nieuwe huurcontract bij de overheid.

Stap 3
Uw pand is vanaf nu in goede handen.

Na ondertekening van het huurcontract organiseren wij de plaatsbeschrijving voor u en nemen wij het volledige verhuurbeheer van uw vastgoed in handen. Als rentmeester zorgen we voor alles. Onze experts zorgen voor het innen, opvolgen en indexeren van het huurgeld en zijn contactpersoon als de huurder vragen of problemen heeft. We laten ook kleine reparaties uitvoeren en nemen de meterstanden op van gas, water en elektriciteit.